My FoLLoWeRs

Saturday, January 22, 2011

Now.... I'm so bored....

Assalamualaikum...
Hey.... Have a nice day for all my frenz and my reader...
Korang rasa boring x??? Aku rasa boring giler nie... Dok kat umah sorang2 nie... Housemate aku keluar dah... Ade yang keluar petang tadi... Ade plak yang baru keluar... Aku xde mood nak keluar lebih2 lagi kaki aku nie masih lagi sakit... Jadi aku online jew la... Itu jew yang aku boleh wat... Hahahaha.... Mengadap laptop cari info2 yang menarik sambil layan facebook... Baju pun banyak yang aku xlipat lagi nie... huhuhu... Malas betul aku...

 Tengok la nie... Baby nie pun boring jgak...hehehe...

Tunggu kaki aku betul2 baik nanti aku keluar jalan2 kat melaka nie... Aku xtau nak wat ape lagi selain tengok blog orang lain ngan online fb... Nak wat exercise math yang lecturer aku bagi pun aku xwat lagi... Xde mood la.. Kat melaka nie panas sangat... Bahang jew aku rasa... Nak keluar pun rasa malas jew ditambah plak duit plak kureng...hahahaha....

Tapi aku boring2 pun xsampai la wat camne picture kat atas nie... Boleh patah leher aku plak... hahaha... Ok la ye.. Aku dah rasa lapar dah nie... Aku terlupa... Aku xmakan lagi... Patut la perut aku nyanyi2 dah nie.. Lagu ape aku pun xtau... hikhikhik.... Aku makan dulu ye.... Kepada yang lain... Selamat menjamu selera... 

7 comments:

eiysya zasya's said...

saya pun bosan jugak.. tp keje berlambak.. huhu~


p/s: Tips: keselamatan pemandu wanita

IeDa_IsHiDa88 said...

sma la kita...

shahjiehan said...

oo0o0o.. jom la ym ngan SJ.. bg ym ieda..

kmvsblogger said...

Hari Isnin adalah ari yg membosan kan..huhuhuhuhhu

shahjiehan said...

kene cari suami cepat2 nih..baru xde boring~ heee

shahjiehan said...

nak coklat free? http://shahjiehan.blogspot.com/2011/01/give-away-ferrero-garden-by-shahjihan.html

maCy said...

kadang2 bosan tu menyakitkan jiwa. haha ;D