My FoLLoWeRs

Wednesday, January 26, 2011

Kelahiran bayi tidak sah taraf pada tahap kronik

Assalamualaikum...
Salam ukhuwah...


Kita kembali lagi ngan isu yang boleh dikatakan hangat dipasaran... Aku baca kat myMetro online tadi terbaca la topik nie.. terkejut jgak bila dapat tahu yang bilangan anak xsah taraf nie ramai... Lebih kurang 623orang anak telah dilahirkan tahun lalu menunjukkan jumlah yang berada tahap kronik.. Banyak 2... 

Kemunculan "produk" nie bertambah pada bulan ogos ngan disember... Nie disebabkan pasangan muda-mudi nie suka berpesta seks tanpa ikatan sah pada malam sambutan hari kemerdekaan dan "happy new year"... huhuhu... Melampau sungguh diorang nie... Majoriti bayi yang dilahirkan daripada ibu yang beragama Islam... ish3... Wat malu jew... Lepas 2 xsuka buang jew diorang tahu... Dah berani wat berani la tanggung... Hanya fikir seronok2 jew.. 

Nie la salah satu anak xsah taraf yang dibuang seperti sampah... Kejam betul!!!

Jadi. mintak kerjasama agensi2 lain seperti Jabatan Agama Islam Negeri, Jabatan Khidmat Masyarakat dan agensi2 yang lain bersama2 banteras pergaulan bebas pasangan muda-mudi nie daripada terjerumus ke lembah maksiat yang hina nie.. Sama2 la bertaubat sebelum terlambat... 

Sumber dari myMetro

5 comments:

shininghepiness=) said...

hye bdk kembar yg comel~**kamu cantek sgt...so do ur twin.....santek2=)
btw, heyp....love ur song too...my fav one tau....heehe...tq follow fafau ya=)dh follow kamu=)

Hunny said...

Saya cadang hukuman Hudud untuk zina dilaksanakan.Kesan hukuman rejam dan sebatan 100 kali di tempat awam, mesti malu tak orang nak melakukakan zina.

.:: dieylah :: said...

bayak nyer...emm..macam2 dah skrg..emm..dunia oh dunia..

shahjiehan said...

adakah gara2 minuman ubat kuat yang di jual berleluasa menjadi puncanya? ataupon gara2 pengaruh media massa?

IeDa_IsHiDa88 said...

mybe kot ubat kuat skrg kan byk sgt kt pasaran... hahaha... yg xkawin pun minum jgak... 2 yg gian 2... hahaha...