My FoLLoWeRs

Friday, January 28, 2011

Give Away Ferrero GArden by ShahJihan

Assalamualaikum...
Have a nice day for all my frenz and my reader...


Kali nie aku masuk lagi contest yang di wat oleh Shah Jihan atau senang panggil SJ... Contest dye nie tujuannye nak tukar domain untuk blognye... Dye mintak rakan2 blogger yang lain untuk sumbang idea menarik untuk nama domain blog dye... Aku tengok pic coklat kat atas nie lama2 terliur la plak....hahahaha...
Tarikh tutup contest nie pada 2 Feb 2011 jam 10.00 malam....

Ok la ye... Nie nama domain SJ yang aku terfikir wat masa sekarang ialah...

www.aspirationSJ.com

Nak tau x ape maksudnye... Aspiration 2 maknanye cita2 atau harapan (nie maksud dalam bm la...) Kan SJ nie kan wat blog pasal isu2 semasa, personal, travel atau journal, ngan info2 menarik.. Aku fikir aspiration kat sini tentang harapan atau impian yang ingin SJ sampaikan dalam blognye untuk dye share ngan blogger2 yang lain... Bagus share info kat orang lain, boleh tambah knowledge... 2 je la yang terlintas kat kepala wat masa nie... Sama2 la kita beri buah fikiran masing2 untuk bantu SJ tukar atau mencari domain yang terbaik... Kalau ade idea lagi nanti boleh share lagi sama2... =)

Kat sini nama2 yang di tag...


3 comments:

shahjiehan said...

tq join... bernas jugak idea anda!

IeDa_IsHiDa88 said...

ala... yg 2 jew yg terlintas kt kpala ida msa 2..hahaha...

AiDa AzRyN said...

nanti aida join ya.. :)