My FoLLoWeRs

Tuesday, January 25, 2011

Busy sudahhh.....!!!!

Assalamualaikum...
Hey... Have a nice day for all my frenz and my reader...


Dah berape ari dah aku xupdate entry baru dalam blog aku nie... al-maklum jew la... Aku nie masih study lagi... Baru jew melangkah masuk sem 7 yang makin2 busy ngan major... Aku kan bakal "cikgu"... So, aku pun decide ngan twin aku untuk pilih major math dalam study aku sebelum aku pratikal awal tahun depan bagi sekolah menengah... Sama2 minat giler kat subjek math nie... Sampai kawan2 aku jeles kata aku xnak pisah langsung ngan twin aku... Hahaha.... 


Pening jgak aku start masuk kelas minggu lepas... Haru biru jgak... Aku amek subjek Calculus, Introduction of Linear Algebra, Discrete Mathematics ngan Modern Geometrics.... Dan ditambah ngan ko-k untuk hujung minggu jew... Kelas plak xmenentu, ade pagi, ade yang wat petang... Dan ade jgak malam... Math study petang ngatuk la... Aduishhh.... Penat campur pening lalat la aku... Cam kelmarin la... Pagi aku pergi kolej coz ade hal2 penting... Balik jew umah tengahari, masak lepas 2 siap2 nak pergi kolej balik study 2 subjek... Last2 kelas abis pukul 10 malam... Dah la aku demam balik nie... Xlarat betul aku... Makkkk... Tolong.... Anak mu dah pancit nie... hahahaha... 

Ari nie la ringan ckit aku rasa coz kelas pagi abis pukul 12 tengahari, lepas 2 discuss ngan kawan2 pasal execise math yang semalam punyer... Lepas 2 balik umahhh.... Yang paling best skali xde kelas malam... Lagi best esok aku xde kelas... Yahoooooo.....!!!!!


Boleh tido lama ckit esok... Ish... Malasnye aku nie.... hahahaha... Xsalahkan bukannye selalu.... hehehehe... Boleh la aku rest badan aku yang lenguh2 nie lepas 2 baru wat execise math yang melambak lecturer aku bagi... Banyak oooo...... Pening jgak nak settle 1 execise pun... Kena la aku perah otak nie ckit2... Ape2 pun enjoy...!!! 

3 comments:

PriNcesS SunShine said...

wah..ada twin upa nya...lar..best nyer..

Hunny said...

rajin2 study ek? jadi pakar math..:)

IeDa_IsHiDa88 said...

kena study betul2 la... tinggal berape sem jew lagi nak abis study... mak nk ank dye jd cikgu...