My FoLLoWeRs

Friday, January 21, 2011

Contest pic hitam putih paling COOL.....

Assalamualaikum....
Hey.... Have a nice day for all my frenz and my reader....

Sejak aku jadi blogger nie kan... Nie la first time aku join contest yang di wat oleh blogger-blogger yang lain... Aku tertarik nak join content pic hitam putih paling cool lepas tengok blog si gadis bermata coklat... 

Jadi aku wat la pic hitam putih nie... Cool x ???


Aku suka masuk contest nie.. Kalau aku menang, dapat rm100.... Aku nak beli shawl ngan baju yang aku dah berkenan sangat2 bila aku pergi kedai baju atau supermarket... Hahaha... Giler shopping betul la aku nie pantang ade duit....!!!!

So, aku tag plak 5 kawan-kawan yang aku rasa diorang mesti suka join contest2 yang dianjurkan kat blog...


Tarikh tutup penyertaan contest nie 1 Mac 2011... Jom kita join sama2....!!!!
 

7 comments:

shahjiehan said...

wah...untung tu..Rm 100!!! good luck!

IeDa_IsHiDa88 said...

jom la join awk...

Dawia Honeyputri ✿ said...

Gudluck ye..
cantik gambar hitam putih sis ieda ;)

caliph shuriken said...

gud luck.. insyaAllah ada masa nti sy join ok ^^

apisv2 said...

gudluck;D

.:: dieylah :: said...

sy di tag...nanti join..lame g kan due die..hehe..thanx tag..ngee~~

cantik pic tuh..smoga menang...^^

siti fatimah said...

salam..hye..sorry lambat datang..tq tau sudi join :) good luck :)