My FoLLoWeRs

Friday, February 11, 2011

Segmen Senyum tak nampak GIGI

Assalamualaikum..
Have a nice day for all my reader... =)

Kali nie aku join 1 segmen "Senyum xnampak GIGI".... Aku suka join segmen nie coz memang selalu kot aku senyum xnampak gigi... Segmen nie dibuat oleh cik Muazatul Adawiyah a.k.a Cik Muas... Aku memang selalunye senyum xnampak gigi... Al-maklum la, gigi aku nie sebenarnye xteratur ckit, xlawa pun... Malu la aku kalau orang lain tengok gigi aku yang cam "harimau" 2...hahaha... Kata twin aku la.. hehehe...

Sebelum 2, aku nak tunjuk kat korang picture empunya segmen nie dulu... Orangnye cantik comey... Muka bulat... Xcaya... Jom tengok kat bawah nie...

Nie la orang yang aku maksudkan 2... Comey kan...

So, now korang tengok plak picture aku yang senyum memang xnampak GIGI... huhuhu...

#
#
#

Halooooo....
Camne ngan picture aku nie???
Ok x???

Ok la, aku nak tag beberape orang kat sini...

Opppppsss....!!! Lupa nak masukkan due date segmen nie... 27.2.2011


6 comments:

cha zainol said...

wei.tengs sangat tag aku.tapi puas da aku godek album.tada wei gambar aku tanampak gigi.sebab aku jongang sikit. huuu~

IeDa_IsHiDa88 said...

ambik la picture baru... sorok la gigi 2... gigi ida pun bukannye elok pun bertaring ckit...hahaha...

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

owhhhh comel2.
smoga berjaya yee..~

IeDa_IsHiDa88 said...

thanks..

shahjiehan said...

lawa....

AiDa AzRyN said...

wah! gudluck! btw,thx sbb tag aida.. :)