My FoLLoWeRs

Monday, February 7, 2011

Bestnye cuti...

Assalamualaikum...
Have a nice day for all my reader...

Lama dah aku xupdate entry yang baru nie masa aku ade kat kampung...huhuhu... Dekat seminggu jgak kan... rindunye nak wat entry baru... Nak wat camne kan kat sana xleh aku nak online... Payah ckit... Ok la... Cakap pasal cuti kan.. Aku nak story kat korang cuti raya cina baru2 nie... Ade kenduri kat umah sepupu aku kat Sungai Kob kat area Kulim... Anak dye kawin... Hafiz & Ina... Selamat pengantin baru wat korang berdua... Semoga kekal hingga hujung nyawa... Cepat2 la dapat anak.... Bestnye aku rasa tengok diorang... Mana xnye semua saudara mara aku pakai baju warna merah... Hanya ade la beberape orang yang pakai baju color len... Tapi majoritinye merahhhh..... Ikut tema kenduri 2 la kan.. Terang giler color nye... Ang2 gitu ooo... Semuanye sporting and giler2 cam aku jgak.. Mana xtumpahnye kuah kalau x ke nasi kan...hahaha.... Semua sepakat masa kenduri 2... Sama2 wat kerja... Bak kata wonderpet "Ape yang penting???Kerjasama...." Meriah ngan kehadiran orang2 kampung, sahabat handai, sanak saudara, ngan jiran tetangga kat situ... 
Hafiz ngan isterinye Zarina... Selamat pengantin baru... Senyum la ckit.... =)

Aku bergambar ngan anak2 sedara sepupu aku dan twin aku...huhuhu..

Nie la family aku... Ade sorang lagi xbalik..kak angah aku jew yang selalunye xde...

Nie la saudara mara aku yang giler2 lagi sporting...hahaha...

Sporting abis diorang nie... Nie la family besar aku... Enjoy!!!

Aku tengah pegang aina... Comey kan dye...

Lepas jew selesai kenduri, esok 2 pergi jalan2 ngan family kat penang... Cam besa la... Xlekat kat umah sampaikan jiran2 sebelah aku nak tengok anak abang aku pun terbantut bila tengok umah aku sunyi jew... Diorang nak tengok la anak abang aku yang baru 2... Baru umur 5 bulan... Comey... Namanye Nuraina Fitriyah... Cuti hampir seminggu nie aku rasa kejap sangat... Nak cuti lama2 ckit...huahuahua...  Asyik jalan2 makan angin jew sampai aku xsempat nak wat execise math yang boleh pening2kan kepala aku bila wat.. Banyak jgak sampai sekarang xsiap lagi... Nasib baik la tadi semua kelas batal.. 2 yang aku try jgak siapkan execise math bagi abis jgak.. Sebenarnye aku pun malas nak wat... Tinggal lagi separuh.. Xtau bila nak siap... Buntu kepala aku nak wat execise nie.. Try the best... I can do it... Chayok! Chayok!

3 comments:

zati embong said...

ieda,bersilang2 tgn pgg aina O.o

IeDa_IsHiDa88 said...

a'ah..xberape pandai nk pegang budak kecik.. maklum la sy mna ade adik..huhuhu...

IeDa_IsHiDa88 said...

lgpun aina 2 lasak ckit... tkut dye jatuh jew...huhuhu..