My FoLLoWeRs

Saturday, April 23, 2011

Final exam makin dekat.... Oh... Tidakkkk....!!!!!

Kembali celoteh lagi di sini...


Berdebar2 aku rasa... Rasa cam nak luruh jatuh tergolek jew jantung aku nie... Sape plak yang nak kutip kan...Hmmm... Takut pun ade... Mana xnye... Final exam dah nak dekat dah nie... Aku nak kena study betul2 nie... Aku nak naikkan balik pointer aku yang jatuh ckit akibat subjek yang aku xsuka 2 aku dapat b ngan c jew... Jatuh pointer aku... Pointer aku dari 3.62 pointer sem 5 dulu jatuh sampai 3.00 pointer sem 6 yang lepas... Dah la susah... Pening aku nak perah otak nie masa exam yang lepas... Harap2 aku dapat wat yang terbaik untuk  final exam kali nie... Nie first subjek major yang aku ambik untuk sem nie.. Kena banyak revision lepas nie.. Kejap lagi aku nak study balik.. Aku takut sangat2.. Mudah2an aku dapat jawab sume soalan ngan baik... Korang doakan aku berjaya wat k... 


Examination Schedule
25 April 2011 (Monday)
(ESB 4134) Discrete Mathematics
2.30pm-5.30pm

27 April 2011 (Wednesday)
(ESB 4124) Introduction to Linear Algebra
2.30pm-5.30pm

29 April 2011 (Friday)
(ESB 4114) Calculus
3.00pm-6.00pm

05 May 2011 (Thursday)
(ESB 4144) Modern Geometrics
2.30pm-5.30pm


Korang tengok la... Sume exam aku petang... Aku takut aku ngatuk jew... huhuhuhu... Harap2 xla kan.. Aku nak wat yang terbaik untuk final exam kali nie.. Aku harap aku dapat jawab sume soalan.. Aku nak try sedara upaya aku untuk tingkatkan prestasi study aku untuk sem nie... Ieda_Ishida kena kuat semangat.... 
Chayok! Chayokkkk....!!!! Try the best...!!!! InsyaAllah.... Amin....



5 comments:

zati embong said...

Good luck ida!

semuanya psal math.huhu

jat suka gile2 math.

IeDa_IsHiDa88 said...

thanks...
ida pun minat math jgak..

Just Call Me Qamar said...

good luck... jgn hanya fokus pada pointer, tapi fokus juga untuk mencari kemahiran yang diperlukan dalam dunia pekerjaan

Aida Azryn said...

gudluck! ;D

fahmie firas said...

Best Entry Ni
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.

http://fahmiefiras.blogspot.com/