My FoLLoWeRs

Tuesday, March 8, 2011

Semalam bersama yang tersayang..

Assalamualaikum..
Have a nice day for all my reader...


Kenangan bersama xkan aku lupakan sampai bila2... Korang nak tau kenapa aku cakap macam 2... Sebenarnye pada malam ari sabtu yang lalu iaitu bertarikh...05hb March 2011 malam yang cukup2 bahagia wat aku dan twin aku.. Mana xnye dapat jumpa dan kumpul adik2 angkat aku yang aku sayang dan rapat ngan aku kat melaka nie.. Kami janji nak jumpa kat kfc giant untuk makan sama2.. Lagipun dah lama aku xmakan makanan segera cam nie... Al-maklum la kan lama xkumpul sekali... Masing2 busy ngan kelas masing2.. Sampai xde masa untuk luangkan bersama... Lagipun tahun nie tahun akhir diorang (Amie dan Intan) yang study Diploma Pendidikan Awal kanak2... Jadi aku dan twin aku plan untuk wat "dating" ngan 8 orang adik2 angkat aku nie..hihihi... Tapi sayangnye hanya 3 orang saje yang dapat datang iaitu amie, intan dan naimmah... Yang lain ade hal yang xdapat nak dielakkan dan commitment masing2 untuk wat portfolio testing diorang... Xpe la.. Lain kali aku harap dapat kumpul diorang semua.. 

Amie, Ieda (Aku la...), Naimmah, my twin Aini dan Intan.. Nie saje yang dapat hadir...huhuhu...

Dah kumpul sama2, tunggu yang lain xjgak sampai kami pun decide untuk beli saje makanan... Masing2 wat tempahan untuk makanan favorite masing2 dan aku pun belanja diorang masing2 cheese wadgers..Aku xsangka sungguh Naimmah yang kurus 2 boleh abiskan 3 ketul ayam sedangkan aku dah sampai termengah2 nak bagi abis... Dashyat... Caya lah  Naimmah... hahaha...


Tengok la.. Banyakkan makanan yang kami makan... hahaha... Habis ooo... Ayam sorang makan 2 ketul kecuali Naimmah sorang je yang makan ayam 3 ketul..hahaha... Aku terkejut coz dye boleh licinkan pinggan kfc 2...

Cheese Wedgers....!!! Nie la makanan yang aku belanja diorang..hahaha... Coz masing2 sukakannye... Giler2 kentang la kitaorang nie katakan..huhuhu... Sekali sekala nak belanja diorang... Mentang2 duit ptptn ade... Ish3... Joli sakan aku...hahaha...

Pas 2 kami nie masing2 posing sakan dalam kfc 2... Al-maklum la.. Semua suka bergambar... Sambil makan sambil gosip2 ala2 paparazzi sambil posing... 3 in 1 la katakan... Sambil menyelam minum air... Baru la best..!!! Memang best la ngan korang nie.. Sporting abis... Sampaikan kat kfc 2 hanya dengar sore kita berlima jew yang kuat ngan gelak2 ala2 tarzan hantu... Semua keluar...hahaha..

Belum makan lagi dah posing depan makanan... Xnak lepaskan peluang yang ade...hahaha...

Diorang nie xdapat nak dipisahkan... Di mana ade Intan di situ ade Amie.. Ibarat isi ngan kuku... Tetiba jew keluar pepatah nie ape kes...!!!

Nie kerja Amie la nie... Time aku nak makan ayam pun dye ambik picture aku ngan Naimmah... Wat aku malu2 kucing jew masa 2... Kononnye control comey...hihihi...

Amie ooo Amie... Ko memang manje giler la... Xpe2.. Akak pun memang suka dimanja2 cam nie..

Arrrgghhhh... Tolong...!!! Saya dah tersepit nie...hahaha... Amie nie la posing sakan sampai tersepit akak kat Naimmah... Dye jgak jadi mangsa...huhuhu...

Intan dah macam si penjual sos tomata terutama di kfc..hahaha... Ok2 ade gaya jadi jurujual or model sos tomato Life!!!

Ok x kalau Naimmah ngan aku jadi promoter kfc??? Lawak kan.. Xsesuai langsung...Saje gatal tangan pegang kertas 2...huhu...

Dah keluar dari kfc 2... Xabis lagi kami makan taw... Kami sambung plak makan aiskrim kat luar giant... Masing2 makan aiskrim kat tepi jalan...hahaha... Xcaya... Tengok kat bawah nie..


Terbelit tangan aku gara2 Amie yang manje nie..

Susun kasut ala2 star... Comey kan... hahaha... Xde keja... Sebelum balik, mengarut dulu... Teka2 mana 1 kaki aku????hihihi...

Best kan... Memang xpuas aku rasa dapat jumpa diorang... Beberape jam jumpa... Kalau boleh nanti aku nak ajak diorang pergi main bowling ke... Tengok wayang ke... Kan3... Mesti gempak gilerrrr laaaa.... Kita tunggu dan lihat... Ok la ye... Setakat sini jew cite aku untuk korang dengar dan lihat betapa seronoknye aku pada malam itu... Akan aku abadikan kenangan nie dalam memori hatiku wat selama2nya... Bila aku abis study nanti pun aku harap aku dapat jumpa diorang lagi macam nie... InsyaAllah... Semoga diperkenankan...

4 comments:

aLya maNip said...

waa..seronoknya dapat melepak ramai2..hehe

IeDa_IsHiDa88 said...

mmg best.. bukannye slalu kan.. bla kluar je... ape lg sakan la.. melepak sampai xreti2 nk blik..hahaha...

HonEyBuNNy said...

waaaa....ne lapar KFC neh..uwawawwa

IeDa_IsHiDa88 said...

cepat2 serbu kfc..hahaha...