My FoLLoWeRs

Friday, April 8, 2011

Asyik demam jew...

Assalamualaikum...
Have a nice day for all my reader...



How are u??? Sehat??? Jangan jadi cam aku... Asyik demam jew 2,3 minggu nie... Lagipun kat melaka nie panas sangat... Mybe sebab itu kot aku asyik demam jew... Lagi2 busy plak ngan kelas, assignment ngan kuiz... Sampaikan kesihatan aku abaikan... huhuhu... Padam muka aku kan... Xpasal2 demam... Xlarat aku... Lemah xbermaya aku rasa... Korang jangan jadi cam aku... Kalau rasa nak demam cepat2 makan ubat dan rehat secukupnye... 

Korang nak tau, semalam memang panas giler la badan aku... Rasa cam kena api jew... Kepala plak aku rasa sakit sangat2... Pening sampai melelong jgak la aku nak jalan... huhuhu... Twin aku kata aku laloq... Dah 2 aku nak wat camne kan... Kepala aku memang rasa berat... Twin aku masakkan bubur nasi campur ngan telur ngan carrot goreng... Sedap jgak... Tapi sayangnye aku xlalu nak makan... Rugi betul... Banyak yang aku buang.. Atas meja study aku nie dah penuh ngan buku, ubat2 ngan air penyejuk badan yang aku beli kat kedai tengahari tadi... Memang penuh meja aku...huhuhu... 

Rasa2nye sape la suka makan ubat banyak2 cam nie...huhuhuhu... Xsanggup la aku... 
Wekkkkk.... Ckit2 sudah..

Korang nak tau... Ari nie kan aku terpaksa ponteng kuliah aku... Aku xpergi kelas... Bukan setakat aku jew yang xpergi kelas, twin aku pun xpergi kelas... hahaha.. Terbabas... Lambat bangun pagi... Kelas pukul 8 pagi tapi twin aku sedar pukul 7.40 pagi... Last2 aku kata kat dye, xpayah la pergi... Tido lagi baik... Jahat jgak aku... Jadi setan ajak twin aku sambung tdo balik..hahaha... Lagipun aku fikir jgak, kalau nak bersiap pun lama, bilanye nak sampai pergi kolej.. Betul x????

Ok la ye... Aku nak pergi makan dulu la... Dah lapar dah nie, perut dah bagi warning dah nie... Pas 2 aku nak kena makan ubat lagi... Demam xbaik lagi nie... 

7 comments:

AiDa AzRyN said...

hope cpt sembuh ya! ;)

IeDa_IsHiDa88 said...

ok thanks...

Sekamar Rindu said...

salam..

didoakan agar cepat sembuh...

bykkan minum air suam..

Sekamar Rindu said...

salam...


masih demam ke?

IeDa_IsHiDa88 said...

dh baik dh...thanks coz ambik berat pasal sy...huhuhu...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

laa demam ke..cian nyerr..mkn ubat yer.. smga cpat sembuh..

picairin said...

cam best jak ad twin...^^